Οπλοποιού & Κατούνη 2

Hotel Capsis Bristol – Χρησιμες Πληροφοριες
  /  Hotel Capsis Bristol – Χρησιμες Πληροφοριες

Ώρα Άφιξης:  μετά τις 14:00
Ώρα Αναχώρησης: πριν τις 12:00
Οδηγίες Πυρασφάλειας: Σε όλους τους χώρους του Hotel Capsis Bristol υπάρχουν εμφανείς σημάνσεις των εξόδων κινδύνου, καθώς και ο απαραίτητος κατασβεστικός εξοπλισμός.

Περιβαντολλογική Πολιτική: Για την προστασία του περιβάλλοντος το Capsis Bristol Boutique Hotel εφαρμόζει ειδική πολιτική σχετικά με τη χρήση των Λινών. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο δωμάτιο. Τα προϊόντα καθαρισμού, επιπλέον, που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το χαρτί είναι από ανακυκλωμένο υλικό.

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE.

Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας.

Ιατρική Περίθαλψη: Το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στην υποδοχή. Αν αντιμετωπίζετε κάποια αλλεργία ή κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης. Παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα κρατήσεων  ή την υποδοχή πριν ή κατά την άφιξή σας.

Πολιτική κατοικιδίων: Στο Hotel Capsis Bristol Boutique επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση, καθώς μπορεί να παραστεί ανάγκη εισόδου στο δωμάτιο από κάποιο μέλος του προσωπικού.

Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο υπάρχει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας, που ανέρχεται στα 30,00 € (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου.

Πολιτική Καπνίσματος:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.